Підсумки - 2021

Підсумки – 2021

Закінчується 2021 рік – час підбивати підсумки та планувати майбутнє. Для нас він відзначився наймасштабнішими роботами, які стали справжнім викликом. Ми гідно пройшли перевірку на професіоналізм, вміле використання виробничого ресурсу. Ми зростали та міцніли під час ускладнення завдань, долучали нових партнерів, приймали на роботу нових профі, вчилися новому…

Пишаємось нашими проектами в цьому році:

Радіальний екран на Шота Руставелі, екрани на ТРЦ River Mall, магазині Egersund Seafood, ЖК Resort;

масштабні проекти зі створення медіа фасадів для «Respublika Park», «Baltic Sky», АЗС «KLO».

Для найбільшого в Україні нового ТРЦ «Respublika Park» ми виконали цілий ряд робіт з оформлення фасадів, магазинів, ресторану, парку атракціонів та придбали постійного замовника та унікальний досвід!

Невдовзі нам виповнюється 10 років. Ми дуже вдячні всім нашим замовникам за те, що ми маємо можливість створювати прекрасні проекти, які надають поштовх для росту наших бізнесів!  

Ми вдячні нашій згуртованій команді, кожному, хто сумлінно працював, сподіваючись на добрий результат в роботі компанії. Ми дійсно отримали чудовий результат та розуміння того, що з такою командою ми можемо значно більше! Наш ресурс та амбіції не вичерпано, ми заходимо в Новий 2022 рік з великим бажанням впроваджувати сучасні цифрові LED технології в життя України, робити красивіше наше довкілля, сприяти зростанню українського бізнесу та економіки нашої країни. Вітаємо з наступаючим 2022 роком!

28.12.2021

Call Now Button